Jarní výprodej: 20 % na vybrané polohovacie stoly a ergonomické stoličky! Platí len do 21.4. alebo do vypredania zásob.

Kancelária, v ktorej vás bude práca baviť: zbohom chaosu!

Podľa interiérových dizajnérov vyhráva v tomto roku v oblasti zariaďovania kancelárií maximálne zapojenie prírodných prvkov, flexibilita a predovšetkým kreatívne myslenie. Na týchto trendoch majú bezpochyby zásluhu aj udalosti posledného roku, ktoré nás donútili výrazne pozmeniť pracovné prostredie.


Flexibilita je v profesionálnej rovine hojne skloňovaný pojem. Veď už v inzerátoch s pracovnými ponukami ju zamestnávatelia od uchádzačov často vyžadujú. Prečo by ste ale mali chcieť flexibilitu od vášho kancelárskeho stola? Okrem často spomínanej prevencia proti zdravotným ťažkostiam je potrebné spomenúť praktickosť polohovateľných stolov.

Raz za čas dôjde na pracovisku k spontánnej porade s kolegami. Tieto neplánované porady sú častokrát oveľa produktívnejšie ako tie plánované. Keď k tejto situácii dôjde, je pohodlné svoj kancelársky stôl zdvihnúť do výšky, prípadne sa s ním posunúť o kúsok vedľa. V dnešnej dobe rýchlych zmien je pružnosť čím ďalej tým dôležitejšia.

Superschopnosti živých rastlín

Aj keď máte kancelársky stôl na kolieskach, ktorý môžete ľahko premiestniť k oknu, nie vždy vám to zaistí panoramatický výhľad do zelene. Pritom samotný pohľad na živé rastliny preukázateľne pomáha znižovať stres a podporuje kreatívne myslenie.

Aj ak to šťastie, tešiť sa z prírodných krás máte, pridaním živej rastliny na pracovnú dosku nič nepokazíte. Okrem relaxačných funkcií prispeje produkciou kyslíka k čistejšiemu ovzdušiu na vašom pracovisku. Ak chcete niečo nenáročného, kúpte si niektorý z rodu sukulentov - napríklad kaktus alebo aloe, nevyžadujú príliš starostlivosti a napriek tomu vám budú robiť po dlhú dobu radosť.

Tip! Okrem kvalitného stola a živých kvetov možno kanceláriu oživiť mnohými dekoráciami - od originálnych veľkých sviečok, plagátov alebo autentických veľkoformátových fotiek z teambuildingov po stolný futbal, pri ktorom si všetci odpočinú. 

Káble, o ktoré nikto nepotkne

Kreativita a chaos nikdy neboli kamaráti. Spleť káblov od elektronických spotrebičov hyzdí v dnešnej dobe väčšinu kancelárskych stolov. Obzvlášť nepekný dojem vzbudzujú, keď sa stôl nachádza uprostred miestnosti. Chaoticky pôsobiacim káblom vdýchnete poriadok pomocou praktického káblového organizéra. Ide o veľmi šikovnú, a mnohokrát aj štýlovo spracovanú pomôcku a príslušenstvo ku kancelárskemu stolu.

Bezdrôtové nabíjanie nielen pre zábudlivcov

K zníženiu počtu káblov priamo na doske kancelárskeho stola vám poslúžia ďalšie chytré zariadenia. Bezdrôtová myš či klávesnica patrí dnes už k bežnej kancelárskej výbave. Čím ďalej viac smerujú výrobcovia drobnej elektroniky tiež k bezdrôtovému nabíjaniu, ktoré má hneď niekoľko výhod. Tou prvou je kompatibilita. Odpadá vám stres z toho, že ste svoju nabíjačku zabudli doma. Stačí, aby vaše zariadenie podporovalo bezdrôtové nabíjanie.

Druhým benefitom je dizajn. Či už vlastníte nabíjaciu podložku, s ktorou môžete nabiť viac zariadení naraz alebo adaptér vo forme stojanu, oba produkty štýlovo doplnia dosku vášho kancelárskeho stola.

Zhrnutie článku

  • Vďaka polohovaciemu stolu môžu byť vaše porady oveľa pružnejšie.
  • Živé rastliny v kancelárii podporia vašu kreativitu a znížia stres.
  • Usporiadanie kancelárie zvýšite káblovým organizérom, popr. využívaním bezdrôtových nabíjačiek.
20 € na nákup